30 Ιουν 2014

Παγωτογλυκάκι

Μιας που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, είπα να φτιάξω για πρώτη φορά ένα καλοκαιρινό γλυκό. Συνταγές για καλοκαιρινά γλυκά υπάρχουν ουκ ολίγες στο διαδίκτυο. Το παγωτογλυκάκι μου είναι έτοιμο και μέσα σε λίγες ώρες έγινε ανάρπαστο. Ε ναι λοιπόν, να μην το παινευτώ. Αν και στην αρχή είχα τις φοβίες μου μήπως και δεν μου πετύχει, τελικά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από αυτό που περίμενα. Ένα δροσιστικό γλυκό για την συγκεκριμένη περίοδο. Παρακάτω σας παραθέτω και τα υλικά για όποιον ενδιαφέρεται.

Υλικά:
1 ζαχαρούχο
1 εβαπορέ
1 κρέμα Morfat (μεταλλικό κουτί)
3 βανίλιες
2 πακ. μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 
Σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση: Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί με το μίξερ. Σε ένα πυρέξ τοποθετήστε μια στρώση από μπισκότα. Ρίξτε το μίγμα από την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και στρώσε τα υπόλοιπα μπισκότα. (θα γίνει όπως βλέπετε παρακάτω). Βάλτε το στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες και μετά κόψτε στο σχήμα του μπισκότου.



Το αποτέλεσμα είναι αυτό.


Φτιάξτε κι εσείς τη συνταγή αυτή και πείτε μου τα σχόλια σας!!!

Δημοσίευση σχολίου